Keba (20) heeft zijn middelbare school afgemaakt en verdient af en toe wat geld door te helpen bij installatie en onderhoud van zonnepanelen. Aangezien dit hem niet veel werk oplevert, wil hij graag een opleiding volgen aan het ‘Gambian Tourism & Hospitality Institute’. Hij heeft hiervoor inmiddels een toelatingsgesprek gevoerd en heeft te horen gekregen dat hij kan beginnen met de basisopleiding. Deze duurt een half jaar en wordt afgerond met een certificaat. De opleiding kost €150,-. Daarnaast moet Keba een nette zwarte broek, schoenen en een witte bloes aanschaffen (ongeveer €50,-). Silo Dialla zal deze kosten voor hem betalen.

Keba is in juli 2014 met zijn opleiding begonnen. Hij is toegelaten voor de vervolgopleiding en heeft in 2015 nog opleiding en stage weten te combineren. Hij heeft de  opleiding met succes afgerond en kon in het hotel waar hij stage gelopen had, een baan krijgen.

Nu hij er een tijdje werkzaam is, overweegt hij toch om een vervolgopleiding te gaan doen, zodat hij meer kansen heeft om door te groeien. Hiervoor zou hij wel financiële ondersteuning van ons nodig hebben.